Дома> Производи> Алуминиум екструдиран профил> ЛЕР -алуминиумски профили> Декорација на мебел за декорација на алуминиум предводена од агол на кутија за јазли

Декорација на мебел за декорација на алуминиум предводена од агол на кутија за јазли

Get Latest Price
    Share:
    Атрибути на производо... Способност за набавка...
    Атрибути на производот

    Модел бр.led corner profiles

    Брендihихуа

    Опис на производот
    Алуминиумскиот профил на LED агол се специјализирани екструзии дизајнирани за сместување и заштита на LED ленти во агли и рабови на разни површини. Овие профили се направени од висококвалитетен алуминиум, кој нуди одлична издржливост и отпор против корозија, обезбедувајќи долготрајни перформанси.

    Една од клучните карактеристики на LED аголните профили на алуминиум е нивната единствена форма. Тие се специјално дизајнирани да се вклопат беспрекорно во аглите, овозможувајќи чиста и професионална завршница. Овој дизајн исто така овозможува ефикасна дисипација на топлина, спречувајќи прегревање и продолжување на животниот век на ЛЕР лентите.

    Овие екструдирани профили на алуминиум често доаѓаат со замрзнато или транспарентно покритие, што ја шири светлината што ја испуштаат ЛЕР лентите, обезбедувајќи меко и униформно осветлување. Корицата исто така служи како заштитен слој, заштитувајќи ги LED диодите од прашина, влага и физичко оштетување.

    Алуминиумските профили на LED агол се разноврсни и можат да се користат во широк спектар на апликации. Тие најчесто се користат во станбени, комерцијални и индустриски поставки, како што се кујни, бањи, канцеларии, продавници за мало и изложби. Овие профили можат лесно да се инсталираат со употреба на завртки или лепила, нудејќи флексибилност и погодност за време на процесот на инсталација.

    Покрај тоа, алуминиумските профили на аголот се компатибилни со различни типови на LED ленти, вклучително и флексибилни и цврсти ленти. Оваа компатибилност им овозможува на корисниците да изберат соодветна LED лента за нивните специфични потреби за осветлување, без разлика дали е за осветлување на акцент, осветлување на задачи или украсни цели.

    Накратко, алуминиумските профили на LED агол се неопходни компоненти за создавање на елегантни и професионални инсталации за осветлување. Со нивната трајна конструкција, ефикасна дисипација на топлина и заштитни карактеристики, овие профили обезбедуваат оптимални перформанси и долговечноста на ЛЕР лентите, додека обезбедуваат визуелно привлечно и униформа осветлување.

    Нашите алуминиумски прозорци и врати на површинските третмани: анодизирање, електрофореза, прскање на бои, облога во прав, трансфер печатење
    Бојата на овие профили на алуминиумска рамка е сребрена, бела, црна, сива.
    Furniture Decoration Aluminum Led Corner Juntion Box Profile Aluminum Corner TrimFurniture Decoration Aluminum Led Corner Juntion Box ProfileFurniture Decoration Aluminum Led Corner Juntion Box Profile Aluminum Corner Trim
    Пакување и испорака
    Продажни единици : Others

    GET IN TOUCH

    If you have any questions our products or services,feel free to reach out to us.Provide unique experiences for everyone involved with a brand.we’ve got preferential price and best-quality products for you.

    *
    *
    Дома> Производи> Алуминиум екструдиран профил> ЛЕР -алуминиумски профили> Декорација на мебел за декорација на алуминиум предводена од агол на кутија за јазли
    Список со поврзани производи
    Mobile Site

    Copyright © 2024 Guangdong Jihua Aluminium Co., LTD Сите права се задржани.

    Испрати Испраќам барање
    *
    *

    Веднаш ќе ве контактираме

    Пополнете повеќе информации за да може побрзо да стапи во контакт со вас

    Изјава за приватност: Вашата приватност е многу важна за нас. Нашата компанија ветува дека нема да ги открие вашите лични информации на која било ексклузија со вашите експлицитни дозволи.

    Испрати